Hvorfor blogge?

Hvorfor blogge?

Ja hvorfor? Hvorfor mene noget på en så åben måde som en blog er?

Måske fordi jeg ikke keder mig. Måske fordi jeg hver dag oplever, ser og læser noget, jeg tænker over. Noget jeg undrer mig over og gerne vil vise, dele, eller prøve at forstå på en anden måde, end den jeg selv kan komme frem til.

Jeg er stor tilhænger af at dele sine tanker med omverdenen, jeg deltager i debatter og mener meget om mange ting. Nogen vil kalde det ‘at blande sig’ og det er det vel også. På den positive måde altså. Tænker jeg. Jeg synes nemlig vi skal blande os lidt mere i livet omkring os og mene noget af det vi mener åbent, og ikke nøjes med at mene det sammen med veninden og den der flaske rødvin.

Så derfor. Derfor vil jeg blogge. Om det bliver lidt eller meget kan jeg ikke sige så meget om, det kommer an på hvad der sker fra nu… men jeg starter med at mene noget om vejret, for nu skal jeg ud i verden.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blogge?